Om

Eg er ei friluftselskande kvinne i byrjinga av 30’åra. Då eg vart gravid leita eg etter informasjon på nett for å kunne fortsetje å være aktiv utandørs- både før og etter mini kom til verda. Spørsmåla som fyrstegongsgravid var mange- kvar går grensa, kva bør eg tenkje på? Og kan eg ta med meg eit lite born på tur i fjell og skog, eller ville det være galskap? I bloggen her vil eg dele mine erfaringar, og de er hjartans velkomne til å kommentere eller dele dykkar tanker og erfaringar.

God tur!

Ingebjørg

4 Responses to Om

 1. Du skriver en fin blogg av høy kvalitet. Takk for alle tips og fortellinger fra turer.

 2. Rannveig says:

  Ah! Inspirerende, morsom og veldig nyttig blogg! Jeg ville også fortsette å være ute nå som to er blitt tre, og her har jeg allerede funnet mange praktiske tips som har gjort det lettere. Og dessuten er den et befriende avbrekk fra andre babysider. Man kan jo bli ganske lei av “10 sovetips du MÅ følge”, “10 ting du IKKE må gjøre når du er mamma”, “10 sinnsyke fødselshistorier” osv osv. 🙂 Gleder meg til neste innlegg fra den store Utflukta!

  • outdoorbaby says:

   Hei Rannveig! Tusen takk for kjekke ord! Og eg er heilt einig med deg i at ein kan bli både forvirra og skrudd av alle dei “gode” tipsa der ute. Stort sett er det vel i beste meining, men eg meinar ein kjem langt med eit stabilt blodsukker og ein god porsjon sunn fornuft. Og så lærar ein jo undervegs av dei feila ein gjer. Sjeldan vert nokon skada av dèt. Eg må visst sjå å få fingeren ut og publisere det som EIGENTLEG skjedde under Den Store Utflukta- for ting blir jo verkeleg aldri heilt som ein hadde tenkt 😊 Kjekt å høyre det eg skriv kan være til nytte, det inspirerar verkeleg til å fortsetje. Ha ei riktig god julefeiring!
   Beste helsing Ingebjørg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s